Apple julkaisi OS X 10.11 Public Beta 2

OS X El Capitan Public Beta 2
Apple on julkaissut toisen OS X 10.11 Public Beta-version rekisteröityneille käyttäjäjille (15A225f). Public Beta 2 on vastaava versio kuin kehittäjäjille julkaistu neljäs beta. Version pitäisi tarjota merkittäviä virheenkorjauksia sekä parannuksia vakauteen ja suorituskykyyn.

OS X julkinen beta mahdollistaa, että Mac-käyttäjät voivat testata uusia ominaisuuksia, joka mahdollistaa käyttöjärjestelmän päivityksen ja lähettää palautetta Applelle ennen lopullista versiota myöhemmin tänä syksynä. Osallistuminen Applen Public Beta- ohjelmaan ei vaadi maksua kuten aikaisemmin.

OS X 10.11 El Capitan paljastettiin ensimmäisen kerran kesäkuussa jossa esiteltiin  useita uusia ominaisuuksia ja parempaa suorituskykyä Macille.

Uusimman OS X El Capitan Public Betan päivitetyn version voit ladata App Storesta,
pääset sinne  Omenavalikko> App Store> Päivitykset-välilehti. Lataukset on välillä 2GB ja 3GB kohteesta riippuen Mac-laitteistosta. Asennus vaatii uudelleenkäynnistyksen ennen kuin voit jatkaa. Muista varmuuskopioida käyttöjärjestelmäsi ennen kuin jatkat.

Kuka tahansa voi osallistua OS X Public Beta-ohjelmaan ja lähetä Applelle palautetta OS X El Capitanista.
Public Beta-ohjelman asentamista ei kuitenkaan suositella asentamaan ensisijaiseen koneeseen.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *