Uusi Honda Accord (2016) tukee Apple CarPlay sekä Android Auto -palveluita.

Honda Accord carplay

Olemme nähneet muutamissa automerkeissä joissa on Apple CarPlay ja Android Auto. Applen ja Googlen palvelut tuo ensimmäisenä Honda, jonka seuraavan sukupolven Honda Accord (2016) sisältää tuen CarPlay:lle että Android Auto:lle.

CarPlay tuki tarjoaa navigoinnin, viestit, musiikit ja puhelut, kun taas Android Auto:n avulla voit hakea Google Nyt – ja Kartat -palvelut. Applella on oma CarPlay ja Googlella taas vastaavasti Android Auto.

Applen CapPlay sekä Andoid Auto pyrkivät tuoda autoihin integroidut kosketusnäytöt eli puhelimen tärkeimmät ominaisuudet, jota on turvallisempi ja helpompi hallita kuin itse älypuhelinta.

Honda Accord 2016

Uudessa Accordissa on kaksi näyttöä. Ensimmäinen on kooltaan 7- tuumaa ja toinen hieman isompi 7,7 tuumaa. Seitsemän tuuman näyttö on tarkoitettu älypuhelimista tulevaa informaatiota, kuten esimerkiksi navigointia varten. Toinen näyttö toimii muiden toimintojen kanssa.

Uuden sukupolven Honda Accord saapuu ensimmäisille markkinoille elokuussa.

 

1 kommentti

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *