Office 2016 for Mac

Office 2016 for Mac

Kauan odotettu Office 2016 for Mac on julkaistu

Microsoft Office 2016 for Mac 

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun käytät Office 2016 for Mac on käyttöliittymä, joka eroaa vanhemmasta  2011 versiosta. Se on tavallaan hieman sekoitusta Office for Mac 2011 ja Windows-sarjasta. Tämä tekee sen käyttöliittymän paljon miellyttävämmäksi ja helpottaa käyttöä. On tehty joitakin optimointeja ja parannuksia joka on tehty sopimaan järjestelmäriippumattomaksi, kuten Retina-näyttö ja koko näytön tila, joka on suunniteltu sopimaan OS X teemaan täydellisesti.

Kaikki Mac -käyttäjät voivat ladata ilmaiseksi Office 2016 for Macin itselleen jos olet ostanut sen ja sinulla Office 365 – käyttäjätili. Jos sinulla on ennestään Office Home, Personal, Business, Business Premium, E3 tai ProPlus niin saat kaikki nämä käyttöoikeudet käyttää Office sovelluksia Macillä, Windowsilla tai Android laitteilla.

Ohje kuinka pääset asentamaan itsellesi Office 2016 for Mac:

Mene osoitteeseen office.com/myaccount, kirjaudu sisään ja seuraa annettuja asennusohjeita.

Jos olet opiskelijä voit saada Office 2016 Macille täysin ilmaiseksi tai saat opiskelija-alennnuksen. Voit tiedustella osoitteesta office.com/student.

Toisessa tilanteessa mene osoitteeseen office.com/mac tai osta Office 365 omalta jälleenmyyjältäsi. Office 365 on paras tapa hankkia ja kokea Office 2016 for Mac. Lisäksi myöhemmin tänä vuonna on saatavilla Office 2016 for Mac -kertaostos.
Office 2011 for Mac on saatavilla kertaostoksena.

Office 2016 Mac-koneille sisältää:

  • Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher ja Access -sovellusten täydet versiot
  • Voidaan asentaa 1 PC- tai Mac-tietokoneeseen, 1 tablettiin ja 1 älypuhelimeen
  • 1 TB maksutonta OneDrive-verkkotallennustilaa
  • Kuukausittainen 60 minuutin Skype-puhelupaketti, jolla voi soittaa yli 60 maahan
  • Uusimmat Office-sovellukset, -toiminnot ja -palvelut aina käytössä

Lue lisää Office 2016 for Mac

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *