Apple paljastaa 3 uutta sovellusta Apple Watchista

apple-watch-sport-collection1

Apple paljastaa 3 uutta sovellusta Apple Watchista, joka on kohdistunut kuntoiluun, musiikkiin, ja matkustamiseen.

Apple tänään, vain viikko kerkesi kulua siitä, kun oli esitellyt uuden joukon Apple Watchin sovelluksia, esiteltävässä videolla missä on paljastunut kolme uutta televisiomainosta missä näkyy Apple Watchin eri sovelluksia. Ensimmäinen video, joka näkyy ylhäällä on musiikkisovellus. Sovellukset, kuten Shazam, Instagram ja Applen oma musiikkisovellus.

Toinen video esittelee kuntosovelluksia, joita Apple Watchin käyttäjät voivat käyttää hyväksi. Video esittelee ylpeänä sovelluksia kuten MLB At Bat, Nike+, ja Applen oma toimintasovellus. Lopuksi, kolmas video liittyy matkustamiseen liittyvät  sovellukset johon saatavilla Apple Watchin tuki mukaan lukien Expedia, Yelp ja TripAdvisor. Apple äskettäin myös debytoi uuden iPhonen mainoksen, joka keskittyy sovelluskauppaan, sekä uusi kampanja, joka kalastelee kuluttajia, “Jos se ei ole iPhone, se ei ole iPhone”.

 

 

 

Lue lisää täältä

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *