Best Buy alkaa myydä Applen Watchia

Earns Best Buy

Best Buy julkisti lehdistötiedotteessa, että se tulee ensimmäiseksi kansalliseksi jälleenmyyjäksi, lukuun ottamatta Applea, joka myy Apple Watchia kaupoissa.

Yhtiö sanoo, että laite saavuttaa yli 100 kappaletta sen kaupoissa elokuun 7. päivänä ja on käytettävissä verkossa tuosta päivämäärästä lähtien. Best Buy laajentaa Apple Watchin saatavuutta vielä 200 paikkaan joka ajoittuu lomakauden aikakaudelle.
Best Buy ei määrittele Apple Watch malleja vaan se myy, mutta he sanovat, että asiakkaat voivat kokeilla ja ostaa vaihtoehtoisesti, mukaanlukien Sport ja eWatch malleja 38mm sekä 42mm koossa. Vähittäismyyjä ei myy ollenkaan Edition mallia. Best Buy tarjoaa “lähes 50 oheistarvikkeet,” mukaan lukien telineet, näytön suojainkalvoja, rannekkeita ja latureita.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *