El Capitanin kolmas julkinen beeta on nyt saatavilla

OS-X-El-Capitan

Applen tulevan käyttöjärjestelmän kolmas julkinen beta, OS X 10.11 El Capitan, julkistettiin testaajille tänään, eli vain viikko El Capitanin beta 2:n julkaisun jälkeen.

Uusi käyttöjärjestelmä, joka julkistettiin WWDC:ssa, annettiin ensin julkisten testaajien käyttöön kuukauden alussa, sen jälkeen kun kehittäjät olivat kokeilleet sitä, kun se paljastui WWDC:ssa kesäkuussa.

El Capitan julkisen beta 3:n, ei mainitse mitään merkittäviä uusia ominaisuuksia vaan todennäköisesti käsittää useat virheenkorjaukset ja suorituskyvyn parannukset. Julkiset beettatestaajat voivat rekisteröityä asentaakseen uuden OS X:n ohjelmiston koneilleen Applen Beta Software Program web-sivustolla. Kirjauduttua betasivulle El Capitan voidaan asentaa omalle koneelle.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *