Apple päivitti Boot Campin tukemaan Windows 10

windows 10 boot camp

Kaksi viikkoa kerkesi kulua siitä, kun Microsoft julkisti uusimman Windows 10 – myös Apple päivitti Boot Campin joka sallii tuen Windows 10. Apple kertoi asennusohjeessaan, että vain Intelin valmistamat prosessorit ja 64 -bittinen toimivat Windows 10 kanssa. Vain 64-bittinen versio Windows 10:sta toimii Boot Campin kanssa, Apple sanoi keskiviikkona ohjeessaan.

Lisäksi Windows 10 toimii vain jossa on OS X Yosemite. Apple muistutti käyttäjille, että vain Intelin prosessorit toimivat Boot Campin kanssa.

64-bittisen version ISO-tiedostoa Windows 10:sta tarvitaan, ja Apple tarjoaa oppaita siitä miten se tehdään. On vain muutamia Macin malleja joka toimii Windows 10:n kanssa, mukaan lukien jotkin vanhemmat järjestelmät, jotka julkaistiin vuonna 2012.

Boot Camp sallii käynnistyslevyn, jonka ajaa Windowsia Macissa osittamalla tietokoneen kovalevyn. Ihmiset valitsevat, mitä OS:ta ne haluavat käyttää, kun niiden Mac käynnistyy.

Boot Camp 6 antaa asentaa Windows 10 Macin laitteistoon liittyviä omainaisuuksia kuten USB -C-portti, näppäimistö, ohjauslevy, hiiri ja Thudenbolt -liitännän. Myös Macin sisäänrakennettu SD tai SDXC korttipaikka ja Apple SuperDrive on tuettuna.

Applen ohje selittää miten asentaa uuden version Windows 10:sta sekä päivityksestä aiemmin 32-bittisistä ja 64-bittisistä versioista Windowsista.

Tukiasiakirjan lopussa Apple käytti hetken sen ohjelmiston tukkimiseen, muistuttaen Macin käyttäjille, että ne voivat ladata iTunesin Windowsin soittaakseen musiikkia ja videoita.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *