WhatsApp Web – sovellus iOS -alustalle

WhatsApp Web IOS kuva 1

Erittäin suosittu WhatsAppin pikaviestipalvelu, jonka Facebook omistaa, näyttää lisäävän uusia piirteitä, joka sallii iPhonen käyttäjien keskustella selaimessa käyttäen omaa web-sovellusta. Tätä kutsutaan WhatsApp Web:ksi ja tuli saataville eri alustoilla mukaan lukien Android ja Windows Phone aiemmin tänä vuonna, mutta piirre puuttui iPhonen silloisille käyttäjille “Applen alusta-rajoituksien johdosta”.

 

WhatsApp Web IOS kuva 2

WhatsAppin Redditin käyttäjät ensin huomasivat maininnan WhatsAppin webtuesta iPhonen käyttäjille, jotka on listattu palvelun web-sivustolla. Kuten kaikilla alustoilla, jotka tukevat WhatsAppin webiä, palvelu vaatii viimeisintä versiota sovelluksesta, vaikka viimeisin päivitys vapautui aiemmin tässä kuussa erityisesti, ei mainitse sitä.

Päivitys näyttää lyövän käyttäjiä ympäri maailmaa ilman sovelluskaupan päivitystä, ja sen sijaan selvitystä kohti palvelinpuolen muutoksen kanssa. Mainostettuna WhatsAppin web näyttää toimivan vain selaimessa, kun WhatsApp iPhonella juoksee aktiivisesti.

Samalla kun Applen iMessage on saatavilla iPhonelta, iPadilta, iPod touchilta, Apple Watchilta ja Macilta, WhatsAppin suosio ympäri maailmaa johtuu pääasiassa sen alustariippumattomasta tuesta. Se on, että matala kustannus korvaa hinnakkaan tekstiviesti/MMS:n joillakin alueilla, ja erityisesti ystäville ja perheelle, joka kommunikoi maiden välillä.

Sen jälkeen kun saatavilla WhatsAppin web esittelee systeemiä iOS-sovelluksen vierailevassa web.whatsapp.comissa Google Chromen kanssa. WhatsApp iPhonelle on ilmaiseksi saatavilla sovelluskaupalta; palvelu on vapaa ensimmäisen vuoden aikana, ja sen jälkeen 0,99$/vuosi.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *