Apple julkaisi kehittäjille 7. Beta ja julkisille Public Beta 5

OS-X-El-Capitan

Apple julkaisi OS X:n 10.11 seitsemännen beetan kehittäjille vaativia tarkoituksia varten, noin kaksi viikkoa siitä, kun oli vapauttanut kuudennen El Capitanin beetan, ja yli kaksi kuukautta julkistettuansa uuden käyttöjärjestelmän vuoden 2015 sen kehittäjäkonfrenssissa. Applella on myös ennakkojulkaisu julkisille beetatestaajille, OS X El Capitanin joka on viides julkinen beta, julkistettiin tiistaina ja samantie sen vedettyään sen pois App Storesta. Nyt kuitenkin Public Beta 5 voi ladata App Storen kautta.

Päivitysnumero on kehittäjille 15A263e ja 15A262e, julkisille beetatestaajille on käytettävissä ohjelmistopäivityksen kautta Mac App Storessa ja Applen kehittäjäkeskuksen kautta.

Viime viikkoina Apple on työntänyt nopeita päivityksiä OS X El Capitanille, joista kaikki ovat keskittyneet taustalla oleviin suorituskyvyn parannuksiin ja virheenkorjauksiin optimoidakseen käyttöjärjestelmää. Harvat suunnittelumuutokset on korjattu viimeisimmissä beetoissa, mutta beta 7 käsittää joitakin vain vähäisiä korjauksia, kuten uusi Safarin aloitusnäyttö, uusi väri El Capitan logosta kts.”Tietoja tästä Macista” ja mahdollisuuden poistaa käyttöavun kautta “hiiriosoittimen paikannus”.

OS X El Capitan on suunniteltu parantamaan ominaisuuksia, jotka on esitelty OS X Yosemiten kanssa, keskittyen suorittamiseen ja käyttäjäkokemukseen. Useat sovellukset ja prosessit Macilla ovat paljon nopeampia El Capitanin kanssa, ja metallin esittely Macille tuo järjestelmätasografiikan suorittamisen, joka on 40 % tehokkaampi.

Mitä tulee käyttäjäkokemukseen El Capitan sisältää uuden järjestelmäfontin, San Francisco-fontti, uudistettu missio-Control-ominaisuus, uusi Split View-ominaisuus kahden koko ruudun sovelluksen käyttämistä varten, syvempi toiminnallisuus tärkeitä tietoja varten, ja useat uudet piirteet Safarille, mukaan lukien neulalla lävistetyt paikat asumista varten usein kävi web-sivustoilla ja yleisellä mykistävällä napilla, joka hiljentää välilehdessä olevat sivustot.

OS X 10.11 El Capitan on molempien käytettävissä, rekisteröi kehittäjiä ja julkisia beetatestaajia. Apple aikoo julkaista El Capitanin yleisölle syksyllä.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *