OS X El Capitanin beetta paljastaa 21.5 tuuman 4k iMacin

iMac

Tässä on hieman vanhempaa artikkelia mutta voi olla hyvinkin todennäköistä, että Apple julkaisee syyskuun 9.päivä uudemman ja päivitetyn iMacin 4K -näytöllä?

OS X El Capitanin viimeisin julkaisu viittaa pieniä paljastuksia beeta kehittäjille kahdesta Applen tulevista laitteistosta, joka voisi olla uusi iMac 21.5 -tuuman 4K ja Bluetooth Remote Control.

Nykyisessä iMac 21.5 -tuumaisessa ei ole retina-näyttöä mutta uusi Applen OS X El Capitan beetta viittaa tuen uudelle 4096 x 2304 – resoluutiolle. Samalla kun suuremman ja kalliimman iMac 27-tuumainen tarjotaan 5K -näytöllä, niin suhteessa pienemmälle kuvaruudulle resoluutio voisi olla 4K -näyttö.

retina

4K-paneeliviittauksen lisäksi, joka on poissa mistä tahansa OS X Yosemiten versioista. Ohjelmistopäivityksen sisukset käsittävät viittauksia uuteen Intelin grafiikan piirisarjaan nimeltä Iris Pro 6200. Tämä uusi Broadwell-integratedin aiemmin tässä kuussa julkaistu grafiikkasuoritin olisi järkevn ja toimivin energian lähde iMacille.

chips

Viittauksia neljään uuteen AMD Radeonin R9:n prosessoriin (M380, M390, M395 ja M395X), joka myös esiintyy beetassa voisi osoittaa uusia Macin malleja, tai 4K iMacin päivitysoptiota, kertoi toimittaja Pierre Dandumont iMac- ja grafiikkatiedostossaan.

Retina-imac-evidence

 

viimeinen kuva

 

 

 

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *