Uudet Apple Watch Sport – rannekkeet 9.syyskuuta?

apple watch sport rannekkeet kuva 2

MacRumorsin ja 9to5Macin mukaan iPhone tapahtumassa syyskuun 9.päivä Apple saattaa julkaista myös uusia rannekkeen värejä Apple Watch Sportille.

Vielä ei ole selvillä minkä värisiä Apple aikoo ottaa käyttöön, mutta se on mahdollista, että Apple keskittyy nyt hieman tummempiin väreihin täydentääkseen nykyistä mallistoa. Tämän hetkiset Apple Watch Sportin rannekkeiden värit on saatavilla vaaleanpunaisena, vihreänä, sinisenä, mustana ja valkoisella.

Apple on jo tuottanut Sport-rannekkeita lisäväreissä, joita Jony Ive esitteli Milan Design Weekissa huhtikuussa, vähän ennen kuin Apple Watch julkistetttiin. Tuossa tapahtumassa hän näytti myös valikoiman uusia värejä rannekkeista, jotka ovat punainen, oranssi, keltainen ja sininen.

apple watch sport rannekkeet kuva 1

Apple on myös järjestänyt useille kuuluisuuksille tilaustyönä tehdyt Apple Watchin urheilu-rannekkeen ainutlaatuisissa väreissä. Entinen ammattimainen rugbynsoittaja Will Carling otti punaisen Apple Watchin urheilu-rannekkeen vastaan, kun johtaja J.J. Abramsille räätölöitiin tilaustyönä tummansineninen urheillullinen ranneke.

Uusien Apple Watch-rannekkeiden ohella, kuten iPhonet, ja uudistettu Apple TV, Apple saattaa myös ilmoittaa Apple Watchin myynnin uusissa maissa kuten Itävalta, Tanska ja Intia. Myös tapahtumassa kuullaan varmasti enemmän myös WatchOS 2:sta.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *