iPhone 6s hurjat ennakkotilaukset

iPhone_6s_feature

Vain yksi mennyt viikonloppu ja Applen iPhone 6S ja 6S Plussa ovat kysyttyjä. Applelta kerrotaan, että uusia älypuhelimia on varattu lauantaina noin 10 miljoonaan edestä uusia iPhoneja, joka johtuu osittain edeltävän mallin ansiosta.

Apple kuvailee kuluttajien kiinnostusta sen viimeisimpiä matkapuhelimia kohtaan “poikkeuksellisen vahvaksi”. Yksi suuri syy siihen on se, että Apple julkistaa iPhone 6S Kiinassa ensimmäisenä tänä vuonna. Vuonna 2015 Kiina ei ollut aallossa ensimmäisten mukana.

IPhone 6S ja 6S plus julkaistaan syyskuun 25. päivä ja vaikka niiden ulkoinen rakenne on pääasiassa muuttumaton, molemmat puhelimet käsittävät uusia ominaisuuksia kuten 3D-kosketus, parantunut kamera ja nopeampi suorituskyky. Tänä vuonna Apple tarjoaa uutta ruusunpunaista kultaista väriä, joka oli ensimmäinen loppuunmyydyissä myymälän tehdyissä varauksissa; jos ostatte yhden verkkokaupan kautta, ette tule luultavasti saamaan sitä julkaisupäivänä. “Työskentelemme päästäkseen tasoihin niin nopeasti kuin vain voimme, ja meillä on iPhone 6S sekä iPhone 6S:n yksiköt saatavilla Applen vähittäismyymälöissä, kun ne avautuvat ensi perjantaina”, Apple kertoi raportissaan.

Lähde: The Verge

3 kommenttia

  1. Mistä suonesta saisi mahdollisimman nopeasti 6S puhelimen? Millon ne tulevat suomeen myyntiin?

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.