MAME:n emulaattoria näytettiin toiminnassa uudessa Apple TV:ssä

new-apple-tv-and-new-remote

Aiemmin tässä kuussa kehittäjä James Addyman sai oman emulaattorinsa, työskennellen Apple TV Developer Kitin parissa, joka on toimitettu kehittäjille vain arvontaan osallistujien kautta ja nyt kehittäjä Kevin Smithillä on suosittu MAME:n game emulaattori pyörimässä laitteessa.

Alla olevalla videolla tvOS:n versiota MAME:n emulaattorista osoitetaan neljännen sukupolven Apple TV:llä. Niitä varten, jotka ovat perehtynnet MAME:een, se edustaa Multiple Arcade Machine Emulaattoria. Vuosien kuluessa useilla sovelluksilla MAME-koodilla voi livahtaa iOS App Storeen, antaen käyttäjien aja salaa vanhoja videopelejä.

Videolla Smith näyttää useita vanhoja videopeleja, jotka toimivat Apple TV:llä, mukaan lukien Donkey Kong, Galaga, Street Fighter II, Raiden, and Metal Slug – Super Vehicle. Kaikkien pelien sanotaan toimivan hyvin, vaikka on joissakin peleissä oli ongelmia äänien kanssa.

Videon kuvaus käsittää joitakin teknisiä piirteitä, jotka täytyi saada toimimaan yhdessä tvOS:n emulaattorin kanssa.

Loin tavoitteen tvOS:lle ja ryhdyin hankkimaan koodin kääntämiseksi arm64:een (pakollinen AppleTV:lle), korjasi erilaisia kääntäjä- ja linkittäjävirheitä. Etäinen koodi, joka oli yhteensopimaton tvOS:n kehyksien kanssa ja yksinkertaisti koodia tehoamiseksi tvOS:een. Lisäsi peruskuvakkeen, joka on yhteensopiva tvOS:n kanssa. Lisäsin joitakin korjauksia lähteeseen sallimaan pysäytyspainikkeen poistua pelistä, ja lisäten tuen tarkkuutta 1080 näytöille.

Vaikka kehittäjät ovat voineet saada emulaattoreja toimimaan kehittäjän versioilla neljännen sukupolven Apple TV:ssä, jota jaettiin auttaakseen kehittäjiä luomaan Apple TV sovelluksia, emulaattorit eivät ole saatavilla tvOS:n App Storesta. Apple ei salli emulaattoreja iOS:lla ja todennäköisesti omaksuu saman politiikan tvOS:lle.

On mahdollisuus, että emulaattorit voivat livahtaa tvOS:n App Storeen tulevaisuudessa, joka on haudattu syvälle laillisten sovelluksien sisään, mutta kuin iOS:lla, sellaiset sovellukset voivat olla esillä vain muutamia tunteja, ennen kuin vedetään Applen toimesta, jos ne on jo kerran löydetty.

Lähde: MacRumors

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *