Uuden Apple TV:n toimitukset alkoivat

apple tv 4

Ennakko tilaajat ovat alkaneet saada laitteitansa Uudessa-Seelannissa aamupäivällä klo.9:00 paikallista aikaa. Toimitukset alkavat myös pian Australiassa ja Aasiassa jonka jälkeen laajentumista odotetaan Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin.

Myös maanantaina tilanneet voivat saada jo loppuviikosta tai seuraavan viikon alussa, arvioitu toimitus mahdollisesti 2.marraskuuta tai 4.marraskuuta.

appletv

Applen jälleenmyyjät myös ovat alkaneett toimittaa Apple TV:tä perjantaina 30.lokakuuta lähtien. Ensimmäiset asiakkaat Australiassa voisivat jo käydä hakemassa Apple-televisionsa jopa lähituntien aikana.

apple tv 4 twitter

Apple-televisio on ostettavissa Applen verkkokaupasta. Hinnat on määritelty seuraavasti:  32 gigatavun muisti maksaa 149 dollaria, eli 179 euroa ja 64 gigatavun muistista saa maksa jo hieman enemmän 199 dollaria, eli 229 euroa.  Uusi Apple TV 4 on ostettavissa myös suomen Apple Storesta.

Hyvät omenablogin lukijat! Ostatko sinä uuden Apple TV 4, kerro lyhyesti jos ostat niin miksi?

Lähde: MacRumors

7 kommenttia

  1. Kyllä uusi Apple TV 4 lähtee ensiviikolla tilaukseen, tosin pitää vielä miettiä ostaako 32 vai 64 gigatavun Apple TV 4:n? 🙂

  2. On tulossa 64Gb malli. Toimitus pitäisi olla huomenna 2.11 😉 .Kiinnostaa pelit ja muutenkin asennettavat sovellukset.

  3. Tuo 64gb malli voisi olla ehkä paras vaihtoehto. Erityisesti pelit ja sovellukset kiinnostaa nähdä miten ne toimivat Apple TV:ssä.

  4. Apple TV 4.gen saapui uuteen kotiin 🙂 . Hieno on laite. Valitettavasti peli tarjonta on vielä tosi surkea 🙁 . Positiivisesti olin yllättynyt, että löytyi HBO Nordic ja ViaPlay sovellukset.

    1. Onneksi olkoon uudesta omenasta :). Kehittäjät varmasti tuovat vielä uusia sovelluksia ja pelejä kunhan ovat kerenneet testailla Apple TV:tä? Olen siinä vaiheessa kun en tiedä ostaako 32 vai 64 gigatavun muistilla?
      Oliko HBO Nordic ja ViaPlayn lisäksi myös Netflix vai joko se on kuopattu? 🙂

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.