Uusi Apple Watch – älykello on jo tekeillä

apple-watch-collection

Kun Apple Watchia vielä esitellään ympäri maailmaa, mutta Quanta Computerin puheenjohtajan mukaan, eli kyseinen yhtiö joka rakentaa siis seuraavan Applen Watch mallin.

Quantana Computerin puheenjohtaja Barry Lam kertoi lausunnossaa jossa hän väitti, että Apple Watch 2 on parempi kuin alkuperäinen, ja että se julkaistaisiin myöhemmin 2. neljänneksessä vuonna 2016. Huhut, jotka ovat kiertäneet kiinalaisissa tiedotusvälineissä, selventävät Lamin kommentteja antamalla ymmärtää, että, Apple Watchin pienin erä toimitettaisiin lähellä ensi vuoden loppua toisen neljänneksen aikana, kun varsinainen massatoimitus alkaa 3. neljänneksessä.

Aikaisemmissa huhuissa on väitetty, että Apple Watch pitää samaa kokoa, muotoa ja tarkkuutta sen kuin edeltäjänsä — vaikka näyttö on marginaalisesti ohuempi saadakseen suuremman akun ja, että siinä olisi FaceTime kamera sekä yli 1,000 dollaria maksavat erikoisimmat mallit.

Tutkimusyhtiö Canalys äskettäin väitti, että Apple on toimittanut lähes 7 miljoonaa sen ensimmäisen sukupolven Apple Watch -kelloa heti julkaisun jälkeen, joka ohittaa kaikkien muiden älykellon valmistajien toimitukset. Jos tämä on totta, se on ehdottomasti jatko-osan arvoinen!

Lähde: Cult Of Mac

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *