Apple Watchin magneettinen lataustelakka vain 79 dollaria

9.-Apple-Watch-Clapway

TechCrunch on vahvistanut vuodatettujen kuvien perusteella, että Apple on julkistanut Apple Watchille uudenlaisen lataustelakan 79 dollarin hintaan.

apple-watch-official-charging-dock

Saksalainen bloggaaja Benjamin Scholtysik onnistui saamaan käsiinsä virallisen lataustelakan Berliinin Apple kaupasta, mutta tarvike ei näytä olevan vielä myynnissä Applen verkkokaupassa tai Applen myymälöissä.

Lataustelakka maksoi 89 euroa Berliinin Applen kaupassa, mukana tulee myös 2 metrin kaapeli, joka voidaan liittää lataustelakkaan. Scholtysik lähetti “unboxatut” kuvat ja sen toiminta nähdään hänen YouTube-kanavallansa (9to5Mac:n kautta), jossa esitellään pakkauksen sisältö yksityiskohtaisesti.

Vielä on epäselvää milloin ensimmäisen osapuolen tuote kulkeutuu Applen verkkokauppaan ja Applen yhdysvaltalaisiin myymälöihin. Lomakauden aikana Apple pyrkii kuitenkin myymään Apple Watchille tarkoitettua lataustelakkaa, koska se olisi kaupallisesti merkittävämpää.

Päivitys: Apple Watchin magneettinen lataustelakka on ilmestynyt Applen web-sivustolle ja on ostettavissa nyt 79.00 dollarilla, arvioitu toimitus päivämäärä olisi perjantai 20.marraskuuta. Lataustelakan on määrä saapua samana päivänä Applen kauppoihin kun uusi sivusto aukeaa.

Lähde: MacRumors

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *