Applen älykellot tarjouksessa

apple_watch_1

Yhdysvaltalaiset elektroniikkakauppaketjut ovat alentaneet Apple älykellojen hintaa 100 dollarilla, kuten Apple Watch Sport ja Steel-versiot. Huhujen mukaan Apple olisi esittelemässä toisen sukupolven Apple Watch-mallit maaliskuussa. Kannattaa kuitenkin vielä miettiä kaksi kertaa jos olet ostamassa ensimmäisen sukupolven älykelloa, koska uusin malli saattaa tuoda huomattavia laitteistoparannuksia. Vai maltatko odottaa julkistukseen asti ja päättää ostosta vasta tämän jälkeen. Se nimittäin kannattaa, koska ensimmäisen sukupolven Apple Watch-mallin hintaa saatetaan vielä laskea.

Uusia ominaisuuksia ei ole vielä esitelty toisen sukupolven Apple Watch-mallista, toki huhuja liikkuu erilaisista laiteparannuksista ja akun kestostakin on spekuloitu kaikenlaista. Cnet mainitseekin, että Apple Watch-malliin olisi tulossa parannettu Wi-Fi -siru ja integroitu kamera FaceTime-videopuheluita varten.

Joko sinä omistat ensimmäisen sukupolven Apple Watch-mallin vai odotatko suurella innolla toisen sukupolven Apple Watch-mallia? Kirjoita alle kommenttisi, kiitos!

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *