Raportti: Apple Watch 2 julkaisupäivä syyskuussa?

Apple Watch 2 tulossa 2016

Tuoreimman raportin mukaan Apple olisi julkaisemassa toisen sukupolven älykellonsa, Apple Watch 2:n syyskuussa, uutisoi christianpost.com

Aikaisempien huhujen perusteella Apple Watch 2 tulisi julki maaliskuun tapahtumassa. Älykellon ei odoteta tuovan mitään suurta mullistusta edellisen sukupolveen verrattuna, mutta kellon lisätarvikkeet saavat todennäköisesti uusia päivityksiä, muun muassa musta Milanolainen ranneke ja uusia Sport-sarjan rannekkeita.

ZDNet-verkkosivuston raportissa:

Apple Watch on ylellisyystuote

Julkaisussa mainitaan, että Apple Watch ei tuo mitään merkittäviä päivityksiä tai parannuksia, ja kuinka yhtiö aikoo nyt asemoida kelloaan markkinoilla. Apple Watch on luksustuote ja Apple haluaa uskoa, että kellot ovat ajattomia tuotteita.

Apple keskittyy nyt enemmän käyttäjien haalimiseen

Raportissa todetaan myös, että Apple keskittyisi nyt enemmän käyttäjäkuntaan ja Apple Watchin laajentamiseen, ja tässä vaiheessa tuotteen päivittäminen on jäänyt taka-alalle.

Apple Watch -älykelloon ei ole mitään lisättävää

Julkaisussa uskotaan, että älykello ei tuo mitään uusia ominaisuuksia. Apple seurannut tiiviisti vuosittain omaa julkaisukalenteriaan.

Kilpailu ei aiheuta mitään painetta

Vaikka Apple Watch esitellään maaliskuun tapahtumassa, ei se sinällään tarjoa mitään järkevää uudistusta. Julkaisu uskoo, että Apple ei ota minkäänlaista painetta uuden älykellon julkaisusta tai päivityksistä muiden kilpailijoiden kanssa.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *