Apple julkaisi uusia YouTube-videoita Apple Watchista

Apple Watch mainos

Kuva: Apple, YouTube.

Apple julkaisee aina silloin tällöin videoita yhtiön omalla YouTube-kanavalla. Nyt saamme nähdä kuinka Apple esittelee älykellosta vajaa 16 sekunnin pituisessa mainoksessa kellon eri ominaisuuksia, joista yksi on musiikki. Apple sai älykellon mainokseensa houkuteltua myös osittain tuttuja näyttelijöitä kuin muusikoita, mukaan lukien Alison Brie, Nikolaj Coster-Waldau, Sesame Street character Cookie Monster, Jamie Foxx, Bill Hader, Jon Favreau, Stephen Curry ja Alice Cooper.

Seuraavat kolme videota taas keskittyy kunto-ominaisuuksiin, kuten ”Row”, ”Chase”, ja ”Golf”, jossa esitellään soutajia, juoksijoita ja golfaajia. Mainoksessa nähdään käyttäjiä jotka haluavat parantaa kuntoaan päivän aikana käyttäen älykellon harjoitus-ohjelmaa sekä kilpailla ystävien kesken parhaasta tuloksesta.

Neljännessä Apple Watch – Find -nimisessä mainoksessa Apple korostaa kuinka älykellolla voidaan paikantaa helposti iPhone-puhelin. Applen älykellolla voidaan myös järjestää yllätyksiä ohjaamalla HomeKit-tuotteita kuten esimerkiksi valoja. Viimeisessä YouTube-videossa Apple Watch – Rain näyttää kuinka sää-sovellus ilmoittaa saapuvasta rankkasateesta.

Apple Watch — Row

Apple Watch — Chase

Apple Watch — Golf

Apple Watch — Find

Apple Watch — Swap

Apple Watch — Surprise

Apple Watch — Rain

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *