tim-cook-time-100

Vuonna 2015 Time Magazinen listan mukaan Applen toimitusjohtaja Tim Cook kuuluu nyt 100:n vaikutusvaltaisempiin ihmisiin, ja vuonna 2012 hänet valittiin Applen toimitusjohtajaksi.

Vuonna 2016 Cook liittyi muiden teknologian johtajien joukkoon, mukaan lukien: Facebookin Mark Zuckerberg, Googlen Sundar Pichai ja Oculusin perustaja Palmer Luckey, ja muihin luokkiin kuuluvat muun muassa Pioneerit, Titanit, taitelijat, johtajat ja ikonit.

Disneyn puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Bob Iger (Applen hallituksen jäsen) huomauttaa, että Applen toimitusjohtaja jatkaa eettisten standardien puolustamista ja edistämällä elintärkeitä keskusteluja, esimerkiksi mitä me ollaan kulttuurina sekä yhteisönä.

Tim Cook on tunnettu siitä, että hän osaa keskustella asianmukaisesti ja rauhallisesti, joka periytyy hänen henkilökohtaisesta uskosta. Tim on sitoutunut tekemään oikean teon, oikealla tavalla, oikeaan aikaan, ja oikeista syistä. Applen toimitusjohtajana Cook on nostanut Applen korkealle, ja hän jatkaa kehittääkseen Applea maailmanlaajuisesti, joka on yleisesti tunnettu alan johtavana ja arvostettuna tuotemerkkinä.

Vuoden 2016 100 vaikutusvaltaisemmat ihmiset löydät täältä.