Huhu: Applen iPhone 7:ään uusi värivaihtoehto, ei enää harmaata

MacOtakaran näkemys tummansinisestä iPhone 7:stä.

Huhu Applen uudesta sinisestä värivaihtoehdosta ei päde enää pelkästään mobiililaitteisiin vaan, esimerkiksi myös MacBook on saatavilla eri metallinhohtoväreissä.

space-gray-comparison-variences-shades

Applen eri versiot tähtiharmaasta värisävystä.

Japanilaisen MacOtakaran mukaan ensi syksynä Apple toisi niin sanottuun iPhone 7 -mallin värit nähtäisiin kullan, hopean ja ruusukullan värin lisäksi tummansinisenä sävyssä, joka korvaisi nykyisen tähtiharmaa värin. Otakaran mukaan ”iPhone 7” tulisi käyttämään samaa LCD -näyttöä kuin nykyiset mallit.

Applen odotetaan julkaistavan seuraavan sukupolven iPhone -mallin syksyllä. Huhut ja vuodot viittaavat pääosin alustan muotoiluun, mutta ilman 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää. Ainoastaan uuden iPhonen sisältö päivitetään, joka saa tehokkaamman A10 -suorittimen ”SoC”. Lisäksi iPhone 7 Plus -mallissa olisi 256 gigatavua tallennustilaa, kaksoiskamera, 3 gigatavua tallennusmuistia ja uusi Smart Connector -liitintä.

Tuoreimpien huhujen mukaan LG Innotekin tehtävänä olisi toimittaa suurin osa kaksoiskameran komponenteista iPhone 7 Plussaan.

 

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *