Applen WWDC 2016 -tapahtuma

Apple WWDC 2016

Kuva: Apple

Tänään huipentuu jokavuotinen Applen WWDC-tapahtuma, eli Word Wide Developers Conference, joka alkaa Suomen aikaa klo. 20:00. Tilaisuus pidetään tuttuun tapaan Moscone West Centerissä, mutta pitopaikaksi on valittu Bill Graham Civic Auditorium. Illan lähetystä voidaan halutessaan seurata suorana tai katsoa tapahtuma vaikka myöhemmin itselleen sopivana ajankohtana.

Perinteitä noudattaen Apple lähettää myös WWDC – tapahtuman omilla verkkosivuillaan. Suorana katsominen vaatii käyttäjiltä, joko iOS-versiosta Safari 7.0, työpöytäversiosta 6.0.5 tai Windows 10 – käyttöjärjestelmässä toimivaa Microsoft Edge -selainta. Lähetystä voidaan seurata suorana neljännen sukupolven Apple TV:stä (myös 2 ja 3.sukupolvi).

Siis vanhempaa Windows -käyttöjärjestelmää tai Android -laitteita käyttävät eivät pääse nauttimaan lähetystä Applen sivujen kautta. Tapahtumaan pääse käsiksi muitakin reittejä, esimerkiksi VLC -mediatoistimen suoratoistotoiminnolla tai 9to5Macin jakamalla linkillä.

Tapahtuman avajaisissa on yleensä esitelty Applen uudet versiot iOS ja OS X – käyttöjärjestelmistä. Laitepuolella Apple todennäköisesti esittelee myös toisen sukupolven Apple Watchin ja uudet Mac-tietokoneet. Huhujen mukaan myös OS X:n nimi luultavasti muuttuu macOS -muotoon.

 

Mitäs sinä odotat eniten Applen WWDC 2016 -tapahtumalta, kirjoita alla olevaan kommenttilaatikkoon!

2 kommenttia

    1. Moi, kiva kuulla, että joku odottaa noin kovasti WWDC:n tapahtumasta artikkelia 🙂 Voin sanoa, että tulossa on kokoajan, yksi artikkeli on jo valmis, mutta lisää ne yhtäaikaa tänne OmenaBlogiin, eli malttakaa vielä hetki. Kiitos kaikille lukijoille!

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *