Arvostelussa iPhone 6s Plus ultra ohuet silikonikuoret

Applen iPhone 6 /6s Plus on luonnollisesti erittäin ohut laite – ohuempi kuin iPhone 5 / 5s tai muut älypuhelimet. Kuitenkin jotkut käyttäjät pukevat älypuhelimensa kalliiseen suojakuoreen, ja taas toiset ovat niin nirsoja, että valitsevat mahdollisimman ohuen ja suojakuoren kalliin sijasta.

Jos iPhone -puhelin ei altistu hankalaan ympäristöön niin ultra ohut suoja on kaikki mitä tarvitset. Ultra ohut ja silikonista valmistettu suojakuori iPhone 6 /6s Plussaan tuo laitteen kaikki parhaat puolet esille, eikä peitä kokonaan iPhonea. Se estää myös naarmut, pölyt ja pienet kolahdukset. Silikonista valmistettu kuori pysyy myös hyvin kädessä ja se myös mikä on tärkeää, liitännät on suojattu kätevästi avattavilla luukuilla.

OmenaBlogi sai blogia varten täysin ilmaiseksi testattavaksi yhteistyökumppanin tyyliluuri.fi:n kautta läpinäkyvän silikonikuoren, joka on yhteensopiva iPhone 6 / 6s Plus -mallien kanssa.

Ultra ohuen silikonikuoren parhaat ominaisuudet liittyy sen ohueen ja läpinäkyvään materiaaliin. Kuka nyt haluaa peittää tyylikkään ja kalliin puhelimensa ostamalla niin ison ja hankalan suojan ettei se mahdu edes takataskuun. Aiemmin OmenaBlogi julkaisi myös artikkelin hieman ”kestävämmästä ja kalliimmasta” Lifeproofin Frē -suojakotelosta, joka todellakin suojaa puhelinta, mutta onko se loppujen lopuksi kovinkaan trendikäs.

Jos ei ole tarvetta Lifeproofin Frē – tyyppiselle suojalle ja haluat säästää selvästi rahaa, niin tämä ultra ohut silikoninen suojakuori on hyvä vaihtoehto. Olen tullut siihen tulokseen, että omassa käytössäni tämä ultra ohut silikonikuori on suojannut ihan tarpeeksi hyvin.

Hyvää

  • Ohut ja läpinäkyvä
  • Tyylikäs
  • Helppo asentaa
  • Suojaa puhelinta naarmuilta ja pieniltä kolhuilta
  • Ei estä laitteen käyttöä
  • Joustava materiaali
  • Liitännät suojattu
  • Hinta/laatu

Huonoa

  • Näytönsuoja puuttuu (ostettava erikseen)
  • Ei suojaa iPhonen takakameraa (aukko)

iPhone 6 plus ultra ohuet läpinäkyvät silikonikuoret

OmenaBlogi antaa arvosanaksi 9.2 pistettä / 10

Suuret kiitokset Tyyliluuri.fi !

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.