Apple Watch 2 tulossa syksyllä?

Apple Watch

Aasiasta rantautuneen huhun mukaan kauan odotettu ”Apple Watch 2” luultavasti julkistetaan jo tänä syksynä.

Digitimes -verkkosivustolta kerrotaan, että seuraavan sukupolven ”Apple Watch 2” julkaisu on siirtyy luultavasti syyskuuhun tai vasta lokakuun puolelle. Apple ei kuitenkaan paljastanut vielä uutta älykelloa jokavuotuisessa WWDC:n tapahtumassa. Lisäksi Digitimes kertomat Apple-huhut ovat olleet hyvin ristiriitaisia jo monen vuoden ajan.

Vähän yli vuosi sitten julkaistiin ensimmäisen sukupolven Apple Watch, kuitenkaan toisen sukupolven ”Apple Watch 2 ei odoteta sisältävän suuria muutoksia. Suurimmat ehkä tärkeimmät uudistukset liittyvät ohjelmistopäivityksiin.

KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo on kertonut, että ”Apple Watch 2:seen” olisi tulossa parannuksia vain laitteistoon. Kuo uskoo, että Applen puettavien laitteiden myynti tipahtaa tänä vuonna 25 prosenttia uudesta älykellosta huolimatta. Tämän vuotisen päivityksen odotetaan olevan pikemmin ”s” -päivitys ja ulkoisen suunnittelun osalta kello pysyisi kuitenkin suhteellisen muuttumattomana. Lisäksi kellosta on huhuttu, että se olis aiempaa ohuempi sekä kellotaulu olisi pyöreä.

apple-watch-2

Todennäköisesti tulevaan Apple Watch -älykelloon on odotettavissa LTE-yhteys, GPS, parempi akun kesto ja nopeampi suoritin. Apple todennäköisesti julkaisee stoisen sukupolven Apple Watchin uuden iPhone 7:n rinnalla, jonka huhutaan julkistettavan syyskuun 12. päivä. Lisäksi huhuissa on liikkunut, että myös MacBook Pro, iPad ja iMac voisivat saada uusia päivityksiä tänä syksynä.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *