Kuvavuoto vihjaa 42 mm Apple Watch 2 parempaa akunkestoa

Apple Watch 2_battery_334

Apple mahdollisesti esittelee 7. syyskuuta toisen sukupolven Apple Watch 2:n uusien väitettyjen iPhone 7 -mallien kanssa. Kiinalaisella Weibon verkkosivuilla on vuotokuva uudesta Apple Watch 2 suuremmasta akusta, joka nimenomaan koskee 42 millimetristä mallia. Parempi akku, joka on tarkoitettu toisen sukupolven Applen älykelloon toisi se merkittävää parannusta verrattuna ensimmäisen sukupolven Apple Watchiin.

Apple Watch 2_battery

Seuraavan sukupolven Apple Watch 2:ssa on vuotokuvan mukaan 334 milliampeerituntia.

Ensimmäisen sukupolven älykellon akun kapasiteetti on 246 milliampeerituntia, joka kestää helposti yhden päivän, kun vuotokuvan mukaan uudessa Apple Watch 2:ssa on 334 milliampeerituntia. Akun kesto ei ole sinänsä ole ollut koskaan suuri ongelma, koska älykello voidaan ladata yöaikaan, sama koskee myös iPhone -puhelimia.

Uuden Apple Watch 2:n ja parempi akunkesto ei oikeastaan tuo mitään muita merkittäviä parannuksia. Lisäksi suurempi akku ei todennäköisesti pidentäisi sen käyttöaikaa edes kahteen päivään. Suuremman kapasiteetin akusta voi olla hyötyä muun muassa oikeastaan GPS -paikannuksessa.

KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo, joka on usein aika oikeassa, odotti Apple Watch 2:een suurempaa akkua myös muiden uudistusten ohella. Lisäksi Kuo on kertonut, että Apple Watch 2 saisi nopeamman suorittimen, sisäänrakennetun GPS-paikannuksen, ilmapuntarin sekä parempi vedenkestävyys.

Photo hints at bigger, 334mAh battery in second-gen Apple Watch

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *