Applen iPhone 7 -mallin komponentit edullisia

apple-iphone-7_7-plus

Applen uudessa älypuhelimessa, eli iPhone 7 -mallissa on paljon uutta teknologiaa, mutta komponentit maksaa Applelle vaivaiset 220 dollaria. Uuden iPhonen ihan perus valmistuskustannukset liikkuvat vain 5 dollarissa ja IHS:n mukaan 32 gigatavuisen mallin kohdoalla iPhone 7:n komponentit maksavat yhteensä 224,80 dollaria, mutta vain 36,89 dollaria halvemmalla kuin iPhone 6s -puhelimen komponentit.

exploded_view_apple_iphone_7

rev2_img_0334

rev2_img_0336

Applen iPhone 7:n kokonaiskustannukset ovat jotenkin kurissa, mutta Applen kilpailija Samsungin älypuhelimien kustannukset nousevat paljon korkeammalle kuin esimerkiksi aikaisemmat iPhone -mallit, kertoo Andrew Rassweiler. Uuden iPhone 7:n näyttö on näistä kallein komponentti, joka maksaa 43 dollaria. Intelin LTE-modeemin ja muut sirut maksavat 33,90 dollaria, kun Applen uusi A10 – Fusion järjestelmäpiiri, joka on vain kolmanneksi kallein komponentti.

taptic-engine

IHS Markit -tutkimusyhtiö arvioi, että molemmat kamerat maksavat 19,90 dollaria. Uusi ja parempi 1902 mAH:n akku maksaa vain 2,50 dollaria. Lisäksi muut komponentit, kuten Taptic Engine, antenni, liitännät ja kaiuttimet maksavat mahdollisesti yhteensä vain 16,70 dollaria. Kaiken lisäksi iPhone 7 Plus -mallista ei ole voitu tehdä tarkkaa laskelmaa, koska puhelin pitää sisällään kolme kameraa sekä enemmän RAM-muistia.

iPhone 7 components only cost Apple $220

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.