Viikon sovellus Readdle PDF Expert 2

readdle-pdf-expert-2

Jos olet aiemmin käyttänyt ja pidit Readdlen kehittämästä PDF Expert -ohjelmistosta, jonka ansiosta PDF- tiedostojen muokkaus onnistuu käden kääntäessä. Yhtiö on nimittäin julkaissut uuden parannetun version PDF Export -sovelluksesta, PDF Expert 2.

pdf-export-2-valikko

Äskettäin päivitetty PDF Expert tuo kourallisen uusia ominaisuuksia, jotka antavat käyttäjille mahdollisuuden editoida tiedostoja. Ensinnäkin käyttäjät voida muokata pdf-tiedostossa olevaa tekstiä, varsinkin jos tarvitsee muokata asiakirjoja, kuten vaikka esimerkiksi tärkeitä sopimuksia.

Lisäksi käyttäjät voivat muokata kuvia ja lisätä, poistaa, siirtää tai yksinkertaisesti korvata uusilla kuvilla. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä käyttäjät voivat nyt suojata asiakirjansa salasanalla.

readdle-pdf-export-2-app-of-year-2015

Readdlen PDF Export 2 on saatavilla Mac App Storesta hintaan 59,99 dollaria. Tarjolla on myös 7 päivän ilmainen kokeilu versio, joten voit kokeilla sitä ennen ennen kuin päätät ostaa sen. Jos käytössäsi on ensimmäinen versio Readdlen PDF Exportista se voidaan päivittää ilmaiseksi uusimpaan PDF Expert 2 -versioon.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *