apple-building-iphone-8-in-israel

Hädin tuskin Applen uusi iPhone 7 -ja iPhone 7 Plus -malli on kerennyt tulla edes myyntiin, mutta sillä välin Apple on jo kehittämässä uutta laitteistoa ensi vuonna kymmenen vuotta täyttävän iPhonen kunniaksi, ainakin melko luotettavan raportin mukaan joka on lähtöisin Applen Israelin toimistosta.

Raportissa väitetään, että laitteistoa seuraavan sukupolven iPhone olisi kehitteillä Applen toimistossa Herzliyssa, Israelissa joka viittaus ”iPhone 8” -nimestä. Jos tämä tieto pitää paikkansa tämä edustaa Applen nimeämistyyliä, jonka annetaan ymmärtää, että ensi vuonna iPhone on iPhone 8.

Business Insiderin mukaan:

”Työntekijä, jonka identiteetti on salattu Business Insiderin toimesta. Tämä henkilö ei kerro uudesta iPhonesta muutakuin sen, että se on ”erilainen” kuin iPhone 6s tai iPhone 7”.

Jossain muualla taas väitetään, että uudessa iPhonessa on ”parempi kamera” kuin edeltäjässä, vaikka tämä tuskin on mikään uutinen jos otetaan huomioon, että Apple parantaa kamerateknologiaa joka vuosi.

Applen Herzliyan toimistossa työskentelee noin 800 työntekijää, joka on ollut toiminnassa jo neljä vuotta. Se rakennettiin sen jälkeen kun Apple osti Flash-muistinsuunnittelijan Anobitin vuonna 2012 ja 3D-anturin kehittäjän PrimeSensen vuonna 2013. Apple on siitä lähtien myös omistanut israelilaisen kameraliikkeen LinX:n.

Applen väitetään käyttäneen valmiutta kehittää laitteistoaan kuten sirut, muistit ja langattoman teknologian. Applen toimitusjohtaja Tim Cook on todennut jo aiemmin, että Herzliyan toimisto on Applen toiseksi suurin T&K -laitos maailmassa.