Apple keskeyttänyt 3.sukupolven Apple TV:n tuotannon

apple-tv-3-gen

Apple on keskeyttänyt kolmannen sukupolven Apple TV:n tuotannon, joka poistettu Applen verkkokaupan valikoimasta. Lisäksi verkkosivulla Apple TV 3 linkki ohjautuu nyt neljännen sukupolven Apple TV:seen. Apple on lähettänyt myös omille työntekijöilleen sähköpostia tuotannon lopettamisesta, uutisoi 9to5mac.

Yhtiö jatkaa neljännen sukupolven Apple TV:n valmistusta täydellä vauhdilla jättäen taakse kolmannen sukupolven Apple TV:n. Syyskuun alussa ilmoitettiin, että Apple on aloittanut poistaa pikkuhiljaa kolmannen sukupolven Apple TV:tä sen vähittäismyymälöistä.

Kolmannen sukupolven Apple TV julkistettiin vuonna 2012. Syksyllä 2015 Apple toi myyntiin kauan odotetun neljännen sukupolven Apple TV:n, joka tukee Siriä, upouudella tvOS -käyttöjärjestelmällä sekä oma App Store.

Apple myy edelleen kunnostettuja versioita kolmannen sukupolven Apple TV:tä 59 dollarin hintaan. Neljännen sukupolven Apple TV:n voi ostaa Applen verkkokaupasta ja sen vähittäiskaupoista, joiden hinnat alkavat 32 gigatavun 149 dollaria ja 64 gigatavun tallennusmuistilla varustettu Apple TV maksaa 199 dollaria.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *