Miten lisätä Apple TV:n uudet näytönsäästäjät Mac -laitteisiin

Tunnettu ”Jailbreak” kehittäjä John Coates (@punksomething) on luonut sovelluksen, jonka avulla voit lisätä neljännen sukupolven Apple TV:n uudet HD-tasoiset näytönsäästäjät myös Mac-laitteisiin. Kuten on jo ollaan nähty, että Apple TV:n näytönsäästäjät ovat tehty tarkasti ja huolella.

Kuitenkin Aerial näytönsäästäjä vaihtuu jatkuvasti. Mukana ovat San Francisco, Kiina, New York, Lontoo, ja Havaiji. Tässä vinkki kuinka voit lisätä samat näytönsäästäjät Mac -laitteeseen helppokäyttöisellä työkalulla ja ohjeella.

1. Lataa aerial.zip -tiedosto Coatesin GitHubin sivulta ja pura aerial.saver tiedosto kiintolevylle.

2. Tupla klikkaa tiedostoa ja asenna ohjeiden mukaisesti

3. Mene Järjestelmäasetuksiin – > Työpöytä ja näytönsäästö ja valitse aerial.saver -näytönsäästäjä

4. Klikkaa näytönsäästäjän valinnat ja valitse sijainti sekä kellonaika-asetukset jokaiseen sijaintiin, jotka haluat sisällyttää

Se on siinä, tässä lopputulos. Voit katsoa uutta näytönsäästäjää valitsemalla ”esikatselu” kuvan päällä. Nämä näytönsäästäjät näyttävät hämmästyttävältä, suosittelen kokeilemaan kuinka oma Mac -laitteesi muuttuu.

Mitä pidät uusista Apple TV:n näytönsäästäjistä? Kerro kommenttiin!

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *