LifeProof julkaisi suojan iPhone 7 ja iPhone 7 Plussalle

LifeProof on tunnetaan laadukkaista ja vesitiivistä suojakuorista. Nyt yhtiö aikoo on julkaisut uuden suojakuoren, Nüüd uudella muotoilulla, joka on sopiva iPhone 7 ja iPhone 7 Plus-mallien kanssa. Uusi malli on yhteensopivampi ja muotoutuu paremmin kameroihin molempiin iPhone-malleihin, joka on lisäksi vesitiivis, vaikka se upotettaisiin kahteen metriin asti.

LifeProofin toimitusjohtaja Jim Parke kertoo, että insinöörimme ovat lukeneet käyttäjien antamia palautteita, jonka pohjalta he lähtivät luomaan ja kehittelemään parempia ja kestävämpiä suojakuoria kuin koskaan ennen. Uusi Nüüd malli on täysin uudelleen muotoiltu ja suunniteltu toimivaksi iPhone 7 ja iPhone 7 Plus-mallien kanssa, joka on täysin läpinäkyvä ja lähes huomaamaton. LifeProofin Nüüd-malli tuo äänen ja muusiikin yhtä kristallin kirkkaana kuin sitä ei olisikaan.

LifeProof Nüüd suojakuori on vesitiivis, joka voidaan pudottaa 2 metrin syvyyteen. Lisäksi suojakuori kestää pölyä ja lunta.

Molemmat mallit ovat nyt saatavilla LifeProofin verkkokaupasta alkaen 89,99 dollarista aina 99,99 dollariin saakka. Suojakuoresta löytyy neljä eri värivaihtoehtoa, kuten black, mermaid teal, midnight indigo blue ja plum reef purple.

LifeProof for iPhone 7 ja iPhone 7 Plus

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.