Applen opasvideo: näin kuvaat paremmin iPhone 7:llä

Kuva: Apple

Apple on julkaisut hyödyllisen opetusvideon kuinka kuvata paremmin iPhone 7:llä tai iPhone 7 Plussalla.

Youtubesta löytyy viisi videota, jotka on suunniteltu opettamaan iPhone 7:n ja iPhone 7 Plus -käyttäjiä, miten kameraa käytetään erilaisten valokuvien, kuten panoraamojen, muotokuvien, selfie-kuvien kuvaamisessa sekä erilaisissa valaistusolosuhteissa. Jokainen opastusvideo on pituudeltaan noin 40 sekuntia pitkä, jossa on neuvottu kuinka jokaista toimintoa käytetään iPhonessa.

Kaikki videot on tehty hyvin yksinkertaiseksi, ja se tulevat olemaan hyödyllisimpiä niille käyttäjille, jotka harvemmin käyttävät kameraa tai  joilla ei ole aikaa opetella. Jokaisessa videoklipissä on yksi tai kaksi vaihetta, joka kattaa helposti saatavilla olevat valokuvatoiminnot. Vaikein on ehkä pystysuuntaisen panoraaman ottaminen, mutta Applen videolla sekin opastetaan hyvin selkeästi.

Applen verkkosivustolta löytyy kokonainen sivu täynnä opastusvideoita, joka kattavampi ja selkeämpi kuin Youtubesta katsottavat. Vinkit antavat iPhonen-käyttäjälle yleisemmät niksit parempaan kuvaamiseen.

Applen verkkosivu: How to shoot on iPhone 7

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.