Youtube TV -sovellus tukee nyt AirPlay ominaisuutta

Huhtikuussa Google toi uuden YouTube TV -videopalvelunsa, joka tukee iOS -laitteita, mutta kuitenkaan vielä Apple TV:tä. Vaikka YouTube TV -sovellus ei tue vielä tvOS:n alustaa, niin Google päivitti iOS-sovelluksensa tukemaan Applen AirPlay -ominaisuutta.

AirPlayn avulla voidaan lähettää ääntä ja videota iOS -laitteella tai Macilla suoraan Apple TV:lle käyttäen samaa Wi-Fi -verkkoa. Se ei ole yhtä helppoa kuin käynnistää sovellus Apple TV:ssä, mutta se on jo nyt jonkinlainen keino YouTube TV:n tilaajille.

Amazon Prime Video -tilaajien on pitänyt luottaa tähän samaan menetelmään jo vuosikausia, mutta todennäköisesti Prime Video -sovelluksen julkistus nähdään kesäkuussa Applen järjestämässä WWDC:n tapahtumassa.

Kuitenkin ainoa miinus on, että YouTube TV:n saatavuutta on rajoitettu maiden välillä. Sovellus onkin saatavilla vain tällä hetkellä Chicagossa, Los Angelesissa, New Yorkissa, Philadelphiassa ja San Franciscon alueella.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *