Laadukasta kuvaamista Halide-sovelluksella

Kuva: Halide.cam

Kamera on yksi suosituimmista ominaisuuksista mitä iPhone-käyttäjät tarvitsee lähes jokapäiväisessä käytössä. App Storesta on hankala löytää välillä itselleen sopiva kamera-sovellus, joka tuottaa nopeasti laadukkaita kuvia.

Halide on uusi korkeatasoinen sovellus iPhonelle, jossa on kosketusohjaimet, tarkennuskorkeus, pikakatselu sekä paljon muuta. Sovelluksen on kehittänyt entinen Twitterin teknologiajohtaja Benjamin Sandofsky ja Applen entinen suunnittelija Sebastian de With.

Halide on uraauurtava kamera-sovellus, joka on tarkoitukselliseen ja harkittuun valokuvaukseen. Korkealuokkaisilla työkaluilla ja kauniilla yksityiskohdilla Halide on hankinnan arvoinen sovellus, kun haluat todella ottaa valokuvan pikakuvakkeen sijaan. Halide-sovelluksen hinta on App Storessa 4,99 dollaria, eli noin 4,38 euroa.

Käytä erilaisia eleitä Halide-sovelluksessa ja manuaallista tarkennusta. Säädä sovelluksia muokauttamalla tarpeisi mukaan. Haliden työkaluihin kuuluu laadukas tarkennus, yksityiskohtainen histogrammi, mukautuva ruudukko sekä RAW-tuki.

Sovelluksen ominaisuudet:

  • Kaunis, intuitiivinen elepohjainen käyttöliittymä
  • Tarkka ja tehokas manuaallinen tarkennus
  • Täysin käsisäädettävä, kuten valotus, ISO- ja valkotasapaino
  • Live-histogrammi täydelliseen altistukseen
  • RAW ja JPG kuvat takaavat kuvanlaadun
  • Viimeisimpien kuvien pikakatselu
  • Älykäs automaattinen ja manuaallinen tila

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *