Raportti: Seuraavan sukupolven Apple TV – 4K-tuki

Nykyinen Apple TV 4. sukupolvi

Applen HomePod-älykaiuttimen iOS-ohjelmiston koodista on löydetty viitteitä uudesta Apple TV-versiosta. Kehittäjä ja Twitter-käyttäjä Guilherme Rambo kaivoi koodista tietoa, jotka näyttäisi vahvistavan seuraavan Apple TV-version saavan 4K-tuen.

Applelta on aiemmin jo odotettu, että yhtiö julkaisi Apple TV:stä 4K-version. Nykyinen Apple TV tukee 1080p-tarkkuutta, joten 4K-tuki Apple TV:ssä ei olisi yhtään huono uudistus. Seuraavan sukupolven Apple TV tukisi jo molempia HDR-formaatteja, kuten HDR10 ja Dolby Vision.

Raportissa kerrotaan, että uusi 4K-tuella varustettu Apple TV tuo paremman ja kirkkaamman värintoiston. Lisäksi Applen iTunesista on löydetty merkkejä 4K-tuesta ja HDR-videoista. Uusi Apple TV julkistetaan todennäköisesti uusien iPhone-mallien rinnalla, eli myyntiin se voi tulla jo mahdollisesti syys-lokakuun aikana?

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *