Video: iPhone 8 Plus ja iPhone 7 Plus äänivertailussa

Applen uusi iPhone 8 Plus-mallin sai joitain uusia uudistuksia verrattuna viime vuoden iPhone 7 Plussaan.  Nyt uusiin ominaisuuksiin kuuluu myös parempi kaiutinjärjestelmä. Apple kertoo, että kaiuttimet on suunniteltu uudestaan ja ovat jopa 25 prosenttia äänekkäämmät ja tarjoaa matalamman bassoäänen kuin iPhone 7 tai iPhone 7 Plus. AppleInsider on julkaissut Youtube-videon jossa iPhone 7 Plussan ääniä verrataan iPhone 8 Plussaan.

Youtube-kanavalla AppleInsiderin henkilökunta kertookin, että viime vuoden iPhone 7 Plus-malli teki vaikutuksen stereokaiuttimellaan tuoden uuden tason iPhonen äänen laatuun verrattuna aiempaan iPhone 6s tai iPhone 6s Plussaan. Kuten jo aiemmin mainittiin, että kaiuttimet ovat 25 prosenttia äänekkäämmät sekä basso on paljon parempi.

AppleInsiderin tämä on hyvä uutinen jos yrität päättää iPhone 8 tai iPhone 8 Plussan välillä, kuitenkaan Plus-malli äänenlaatu ja äänenvoimakkuus ei eroa iPhone 8 -mallista. AppleInsiderin testissä kuunneltiin eri musiikkityylejä matalasta äänestä korkeisiin taajuuksiin. Testissä huomattiin, että iPhone 8 Plus on ehdottomasti äänekkäämpi. AppleInsiderin mukaan yleensä äänentoisto on hyvin kirkas, mutta heidän piti maksimoida ääänenvoimakkuutta. Joten AppleInsider suositteleekin, että jos käyttäjä tykkää kuunnella musiikkia iPhonella toistuvasti on iPhone 8 Plus erinomainen valinta.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *