Vinkki: Näytön tallennus iOS 11:ssa

Applen QuickTime-sovellus on loistava Macilla ja lisäksi se on ilmainen. Nyt QuickTime-sovelluksen ohella iOS 11:ssa on sisäänrakennettu näytöntallennustoiminto, joten ensimmäistä kertaa iOS-käyttäjät voivat tallentaa yhtä helposti kuin Macilla ilman kolmannen osapuolen ohjelmistoa.

iOS 11 – Ohjauskeskus

Jos haluat ottaa näytön tallennuksen käyttöön iOS 11:ssa on sinun lisättävä sovellus Ohjauskeskuksen kautta. Jos et ole jo aiemmin sitä lisännyt, siirry kohtaan Asetukset -> Ohjauspaneeli -> Muokkaa säätimiä ja lisää sovellus ”Näytöntallennus”.

Kun olet lisännyt toiminnon, pyyhkäise ylös näytön alareunasta päästäksesi hallintakeskukseen ja klikkaa tallennuskuvaketta aloittaaksesi näytön tallennuksen. Näytön tallennus alkaa kolmen sekunnin jälkeen ja kaikki näytöllä olevat tiedot tallennetaan.

Voit pysäyttää tallennuksen siirtymällä ohjauskeskukseen klikkaamalla samaa kuvaketta, jota klikkasit kun aloitit tallennuksen. Videon voi poistaa jos se ei jostain syystä ollut hyvä ja video tallentuu Kuvat-sovellukseen.

Katso lyhyt esittely OmenaBlogin omalta YouTube-kanavalta

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *