Apple esittelee iPhone 8 Plussan Portrait Lighting-toiminnon

Apple on lisännyt uuden mainoksen Youtube-kanavalleen, joka toi uuden Portrait Lighting-toiminnon (muotokuvatila) iPhone 8 Plus-mallille. Video kestää noin 38 sekuntia. Mainoksessa näkyvät erilaisia studiovalaistussimulaatioita, muun muassa Studio Light, Natural Light, Contour Light, Stage Light ja Stage Light Mono.

Uusi Portrait Light-ominaisuus on yksinomaan rakennettu toimimaan vain iPhone 8 Plussassa. Applelta kerrotaan, että toiminto on vasta testivaiheessa (Beta), mutta tulokset näyttävät jo aika lupaavalta. Uusi ominaisuus toimii iPhone 8 Plussan kaksoiskameran ansiosta.

Kerro mitä mieltä sinä olet uudesta muotovalaistuksesta tähän mennessä? Onko tämä hyödyllinen ominaisuus vai aivan turha?

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *