Aiotko ostaa 64 vai 256 Gt:n iPhone X-mallin? (kysely)

Applen lippulaivan älypuhelin iPhone X on tällä hetkellä kallein saatavilla oleva iPhone. Uudesta iPhone X:n 64 gigatavun tallennustilan versiosta Applen verkkokaupassa saa pulittaa 1179 euroa ja suuremmasta 256 gigatavun mallin hinta pompahtaa jo 1349 euroon.

RBC Capital Marketsin uusi tutkimus kertoo, että noin 57 prosenttia käyttäjistä on kiinnostunut kuitenkin kalliimmasta iPhone X-mallista. RBC:ltä kerrotaan, että joka tapauksessa Apple kasvattaa varastojaan saadakseen edullisemman mallin kuluttajien tasolle entistä enemmän. Tutkimus osoittaa, että 57 prosenttia iPhone X-mallista kiinnostuneet aikovat panostaa laittamalla 150 dollaria lisää rahaa saadakseen 256 gigatavuisen mallin.

Kuitenkin kuluttajien mieltymykset ovat muuttuneet ajan saatossa ja suuremmat tallennustilat ovat käyttäjille parempi vaihtoehto.

Kuitenkin 57 prosenttia käyttäjistä haluavat ostaa 256 gigatavuisen mallin. Vastaavasti 45 prosenttia iPhone 8-mallin käyttäjistä on valinnut 256 gigatavuisen mallin, kirjoitti RBC:n analyytikko Amit Daryanani.

RBC mainitseekin, että koska ihmiset haluat ostaa 256 gigatavuisen mallin, iPhonen myyntihinnat nousevat iPhone X:n ansiosta. Daryanani kertoo myös, että tämä ajaa osittain ihmiset, jotka haluavat ”ostaa” parhaan mahdollisen iPhone-laitteen jossa on korkeampi hintalappu kuin missään muussa iPhonessa koskaan.

Applen verkkokaupassa Suomessa maksaa 64 Gt 1179 euroa ja vastaavasti suuremmalla tallennustilalla 256 Gt:llä varustettu iPhone X maksaa 1349 euroa.

Mitä mieltä sinä olet? Maksaisitko sinä 150 dollaria, että saisit 256 gigatavun tallennustilalla varustetun iPhone X:n?

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *