Apple tutkii nyt raportteja iPhone 8-mallin akkuongelmista

Uusi iPhone 8, iPhone X ja iPhone 8 Plus näkyvät Steve Jobs -teatterissa Cupertinossa Kaliforniassa Apple Parkin kampuksella 12. syyskuuta 2017. (AFP)

Apple ei tänä vuonnakaan selvinnyt ilman ongelmitta uusien iPhone-mallien julkistamisen jälkeen. Jokin aikaa sitten taiwanilainen nainen väitti, että hänen iPhone 8 Plus poksahti auki kun hän oli jätänyt puhelimen latautumaan.

Akkuongelmat piinaavat nyt Applen iPhone 8-puhelimia. Viime aikoina on raportoitu useita ongelmia, että vasta muutamien päivän käytönoton jälkeen iPhone 8:n kuoret napsahtaa auki kun iPhonen sisällä oleva akku turpoaa. 

Apple on myöntänyt ongelman: ”olemme tietoisia asiasta ja tutkimme sitä.” Ei ole varmuutta siitä onko jokaisessa iPhone 8 -mallissa vastaavanlaisia ongelmia vai koskeeko se jotakin tiettyä tuotantoerää. 

Viime kuussa myös eräs toinen taiwanilainen nainen kertoi joutuvansa kohtamaan samanlaisen akkuongelma heti ladattuaan iPhone 8. Kyseinen nainen jakoi Twitterissä valokuvia vaurioituneesta iPhonesta. Myöhemmin on jopa raportoitu samanlaisia ongelmia esimerkiksi Japanissa, Kiinassa, Kanadassa ja jopa Kreikassa ollaan törmätty akkuongelmiin. Kukaan ei ole kuitenkaan toistaiseksi ilmoittanut, että iPhonen 8 olisi räjähtänyt tai syttynyt tuleen.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *