Applen iCloud-infrastruktuurin teknologiasta vastannut johtaja jätti yhtiön

CNBC:n raportoi, että Applen iCloud-infrastruktuurista vastannut johtaja Eric Billingsley on lähtenyt yhtiöstä. Billingsley oli Applen verkkopalveluntoiminnan johtaja, joka oli vastuussa iCloud-tukipalvelusta.

Billingsleyn tehtävän ottaa hoitaakseen Patrick Gate, joka oli jo aiemmin vastuussa Siri-palveluiden infrastruktuurista, mutta hänen toimintakuva laajenevat nyt Billingsleyn sijasta. Billingsley tuli mukaan Applelle suhteellisen vähin äänin vuonna 2013.

CNBC:n lähteiden mukaan hallinto on ollut hyvin ”ongelmallinen”, joten Apple ja Gates nähdään yhdessä osittain yhtiön parantavana tapana korjata asiat.

Apple on tällä hetkellä käyttänyt Amazon Web Services ja Microsoft Azureen tyyppisiä pilvipalveluja, mutta raportin mukaan Billingsleyn lähtö yhtiöstä tarkoittaa, että yhtiö on siirtymässä käyttämään omia ratkaisuja. 

Apple ei ole kommentoinut Billingsleyn syytä lähteä yhtiöstä, ja on myös epäselvää lähtikö hän omatoimisesti vai ei?

Apple’s exec in charge of back-end technology for iCloud has left

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *