Applen iPhone 8 Plus ja iPhone 7 Plus kamerat testissä

Kuva: AppleInsider

Vaikka viime vuonna julkaistu iPhone 7 ja iPhone 7 Plussan kamerat ovat kehittyneet ja ovat jo paljon parempia verrattuna aikaisempiin malleihin. Applen iPhone 7 Plussan 12 megapikselin on lähes samanlainen kuin kuin tänä vuonna julkaistu iPhone 8 Plussan, mutta kameratekniikkaa on hieman niin sanotusti viilattu paremmaksi.

Uudessa iPhone 8 Plus-mallissa sisäisen kuvasignaaliprosessorin ansiosta kuvat ovat pikseleiltään jo selkeämpiä sekä laadultaan parempi kuin koskaan. AppleInsiderin tekemässä kameratestissä, jossa napikkain ovat iPhone 7 Plussa ja iPhone 8 Plussa. Testissä kuvien laatu on paljon kuitenkin parantunut iPhone 8 Plus-mallissa.

Kerro alla olevaan kommentiin mitä mieltä sinä olet testistä. Onko iPhone 8 Plussan ja iPhone 7 Plussan välillä eroja?

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *