Amerikkalaiset omistavat lähes kaksi kolmasosaa Apple-tuotteita

Tuorein CNBC:n tekemä tutkimus on osoittautunut, että noin 64 prosenttia amerikkalaisista omistaa jonkinlaisen Apple-tuotteen. Vuodesta 2012 samankaltaisessa tutkimuksessa se on kasvanut jopa 50 prosenttia. Keskimäärin amerikkalaisessa kotitaloudessa on noin 2,6 Apple-tuotetta. Syyskuussa The All-America Economic Surveyn tekemään tutkimukseen osallistui yli 800 ihmistä ympäri Yhdysvaltoja, uutisoi CNBC.

Apple laitteiden omistajaosuus laskee alle 50 prosenttia vuoden 2017 amerikkalaiselle tehdyssä kyselyssä, joiden tulot ovat alle 30 000 dollaria, eläkeläiset ja yli 50 vuotiaat naiset. CNBC:n mukaan varakkaimmat amerikkalaiset omistavat keskimäärin 4,7 Apple tuotetta kun vähiten tienaavat omistavat keskimäärin vain yhden tuotteen. Vastaavasti Yhdysvaltain länsiosassa tilastojen mukaan on suurinpiirtein vain 3,7 laitetta, ja Etelä-Afrikassa kotitaloudesta löytyy keskimäärin 2,2 laitetta.

Noin 64 prosenttia haastatelluista väitti, että iPhonea käyttäessä käytetty aika menee enimmäkseen hyödylliseen tekemiseen, kun taas vastaavasti 27 prosenttia kertoivat käyttävänsä puhelinta vain selaamiseen ja tutkimiseen. Keskimäärin iPhonea käyttävät hallitsevat perusasiat, kuten soittaminen, sähköpostin lukeminen, tekstiviestin lähettäminen sekä sosiaalisen median. Kuitenkin useimmat amerikkalaiset kertoivat, että heillä on vähemmän aikaa käyttää videoiden katseluun, pelaamiseen ja ostamiseen.

Erään Piper Jaffrayinin vuonna 2017 tekemässä tutkimuksessa todettiin, että 76 prosenttia kyselyihin vastanneista nuorista omistaa iPhonen, joka taas nousi aiemmasta 69 prosentista samana ajankohtana vuotta aiemmin. Noin 81 prosenttia teini-ikäisistä nuorista aikovat ostaa seuraavan iPhonen, joka vastaavasti vuonna 2016 oli vain 75 prosenttia. Yhdysvalloissa Piper Jaffrayn kyselyyn vastasi 5500 teini-ikäistä, joiden keski-ikä oli 16 vuotta.

America loves its Apple. Poll finds that the average household owns more than two Apple products

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *