OmenaBlogi juhlii 2-vuotissynttäreitään 15.10.2017

OmenaBlogin starttasi 15.10.2015 ja on tarjonnut siitä lähtien Apple-faneille uusia uutisia Applen-maailmasta omin sanoin. OmenaBlogin artikkelit keskittyvät esimerkiksi iPhoneihin, iPadeihin, Mac-tietokoneisiin ja erilaisiin Applen ilmoittamiin tuotejulkistuksiin. Tähän mennessä olen kirjoittanut lähes 500 artikkelia Apple-uutisia, joka on mielestäni aika saavutus kun otetaan huomioon se, että teen tätä yksin. Kuitenkin isoin Kiitos kuuluu teille lukijoille, että olette viihtynyt OmenaBlogissa.

Tarkoituksena on tarjota lukijoille päivittäiset Apple-uutiset. Artikkelien tarkoitus ei ole vain keskittyä pelkästään uutisointiin, vaan pyrkiä myös tarjoamaan kattavia arvosteluita mahdollisuuksien mukaan.

Juhlimme OmenaBlogin kaksivuotista taivalta rennoissa merkeissä myös sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa!

Vastaa kyselyyn ja voita Apple-tuotteita

Mistä ostat  Applen-tuotteita?

Ostomahdollisuuksia ja jälleenmyyjiä löytyy useita. Kysymys on, että mistä ostan suuriman osan Apple-laitteistani. 

Arvonnan säännöt

  • Arvonnan alkamispäivä 15.10.2017
  • Arvonnan päättymispäivä 15.10.2017 klo. 23.50
  • Arvonnan sääntöjä OmenaBlogi voi tarvittaessa muokata ilman erillistä ilmoitusta
  • Osallistujia pitää olla vähintään 5 henkilöä, jotta arvonta voidaan suorittaa.

PÄIVITYS: Arvonta on nyt päättynyt. Olen kyllä hieman pettynyt, että ketään ei kiinnostanut “ilmaiset tuotteet”. Vain kaksi ilmoittautui arvontaan, joten arvontaa ei suoriteta tämän huonon menestyksen perusteella. Uusi arvonta suoritetaan ensiviikolla paremmalla menestyksellä! Ilmoitan siitä Facebookissa! Kiitos kuitenkin teille kahdelle, jotka olivat kiinnostuneita tästä.

Kyselyyn 15.10.2017 klo. 23:50 mennessä vastanneiden kesken arvotaan Apple TV ”tumma puu” -skin, Puro-merkkinen suojakotelo iPhone 6 Plus(iPhone 6s Plus), Tempered Glass for iPhone 6/6s Plus Glass Silver ja kotimainen laadukas suojalasi iPhone 6. Kaikki tuotteet ovat aivan uusia ja käyttämättömiä.

Arvonnan järjestää OmenaBlogi.fi

Osallistutaan arvontaan vastaamalla viestissä mainittuun kysymykseen.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta nimimerkin ja annetun sähköpostin perusteella. 

Jos voittaja ei reagoi sähköpostiin tulleessa viestissä viikon sisällä arvonnan alkamispäivästä niin arvonta suoritetaan uudestaan.

2 kommenttia

  1. Lähes päivittäin katson nämä uutiset, josko olisi uutta ilmestynyt. Nyt kyllä tuo 15 päivänä oli jäänyt väliin. Toki olisin osallistunut.

    1. Hienoa kyllä kuulla, että OmenaBlogin artikkelit kiinnostaa 🙂 Kiitos tästä. Teen tämän viikon aikana uuden arvonnan, eli vielä on sitten mahdollista osallistua.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *