Applen uudessa iPhone X-mallissa näyttö peittää joitain sovelluksia

Enää alle kaksi viikkoa iPhone X-mallin julkistamiseen. Lauantaina lähetetty video on jo toinen, jossa tuleva iPhone näkyy “luonnossa”.

Reddit-verkkosivulla vajaa kymmenen sekunnin videoleike paljastaa iPhonen koko näytön peittävän näytön häiritsevän tiettyjä sovelluksia johtuen sen yläosassa olevasta lovesta. Vaikka laitteiston aitoutta ei voida taata ja sen alkuperä on tuntematon. Viittaa kuitenkin se todelliseen iPhone X-malliin, kuten esimerkiksi pystysuoraan kohdistettu takakamera, lasinen takaosa ja anturin lovi, joka katkaisee koko näytön pituuden.

Kuva: IOS AND JOY – YouTube

Videolla Instagram-tekstin otsikko on liian lähellä iPhonen näytön yläosassa, joka lähes peittyy loven alle. Instagram-sovellus ei ole ainoa joka on ongelma uudessa iPhonessa. Kerrotaan, että yksi iOS -kehittäjä väittää että on testannut sovelluksia jo kahdeksan vuoden ajan, joka johti monissa tapauksissa samanlaisiin ongelmiin. 

San Franciscossa uusia iPhone X-laitteita on jo nähty Applen työntekijöiden käsissä, koska laite julkaistiin virallisesti jo viime kuussa. 

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *