Apple lopetti 256 Gt:n iPhone 7 -mallit

Viimeisimpien tutkimustietojen mukaan iPhone 7 oli maailman eniten myyty puhelin vuoden 2017 alussa. Huonoin uutinen on se, että Applen iPhone 7 edelleen suosituin malli jota myydään vaikka äskettäin julkistetut uuden iPhone 8 ja iPhone 8 Plus ja hinnan pudotus ei auttanut uusien mallien suosiota.

Tämän vuoksi Apple on päättänyt lopettaa iPhone 7 256 gigatavuiset mallit. Applen verkkokaupassa näkyy, että iPhone 7 ja iPhone 7 Plus ovat saatavilla vain 32 gigatavun ja 128 gigatavun versioissa. 

Kuva: Apple

Apple teki tämän päätöksen ihan syystä, koska yhtiö haluaa edistää  iPhone 8 ja iPhone 8 Plussan myyntiä, ja molemmilta löytyy 256 gigatavuiset mallit. Tuleva iPhone X sisältää myös mallin, joka on varustettu 256 gigatavuisella tallennustilalla.

Tällä hetkellä iPhone 8:n myynnin kerrotaan olevan hieman jäljessä juuri julkaistuista uusista iPhone-malleista. Jotkut syyttävät iPhone 8-mallin heikkoa myyntiä iPhone X:n edellä, koska monet haluavat odottaa vielä ja tehdä ostopäätöksensä tekemistä.

Nyt Googlen hakukenttään on kuluttajat ovat alkaneet kirjoitella hakeakseen tietoja iPhone 7:stä, kun taas iPhone 8 on jäänyt vähemmälle haulle. Viime viikon perjantaina OmenaBlogin artikkelissa kerroimme, että KeyBanc Capitan Marketsin tekemässä tutkimuksessa paljastui, että iPhone 7 myy paremmin kuin iPhone 8-mallit. Applen iPhone 8:ssa on tehokkaampi A11 Bionic-piirisarja, ja iPhone 8 Plussasta löytyy Portrait Lightning-toiminto. Lisäksi tämän vuoden iPhone-malleissa on mahdollista käyttää langatonta latausta.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.