Macphun – Aurora HDR 2018 on saatavilla Macille ja Windowsille

Macphun on julkaisut 28 syyskuuta 2017 uuden version suositusta Aurora HDR- kuvankäsittely-sovelluksesta, Aurora HDR 2018. Mikä parasta, se on nyt saatavilla Mac ja Windows-käyttäjille. Aloita sinäkin uusi harrastus Aurora HDR 2018 parissa. Voiko kuvankäsittely olla enää helpompaa.

Aiempi versio oli käytettävissä vain Mac-käyttäjille, joten monet käyttäjät olivat turhautuneet siitä, että Aurora HDR oli saatavilla vain Mac-alustalle. Kuitenkin latauksia on tullut jopa 1,7 miljoonan edestä, joissa on yli 100 miljoonaa muokattua kuvaa. Aurora HDR:n ensimmäisen version jälkeen päivityksiä Macphun on julkaissut yli kymmenen päivitystä, jotka sisältävät useita uusia ominaisuuksia ja tarjoaa nyt parempaa suorituskykyä, kertoi Trey Ratcliff.

”Tänään olemme innoissamme julkistaa Aurora HDR 2018. Se on täysin uusi ja on huomattavasti nopeampi sekä se tarjoaa enemmän tehokkaampia työkaluja valokuvien muokkaukseen. Lisäksi sovellus on saatavilla nyt Microsoft Windows-alustalle. Se on ehdottomasti paras HDR-ohjelmisto sekä Macille, että PC-tietokoneille.” 

Macphunin kehittämä Aurora HDR 2018 Macille on yksi ehkä helpoimmista kuvankäsittely-sovelluksista. Valokuvista voit saada ammattilaisen hyviä kuvia ilman mitään sen vaativaa kuvienkäsittelytaitoa. Ohjelmisto on jopa neljä kertaa nopeampi käsittelemään raakatiedostoja. Aurora HDR 2018-ohjelmisto on nyt uudistunut ja jossa on paljon älykkäämpi algoritmi sävyjen kartoitukseen. Lisäksi algoritmi analysoi erikseen kunkin kuvan, havaitsee automaattisesti tummat ja vaaleat alueet sekä säätää yksityiskohdat, joka tuottaa luonnollisemman näköisen HDR-kuvan.

Toinen merkittävä parannus Aurora HDR 2018:een on uusi HDR Enhance-suodatin. Yksittäinen liukusäädin lisää yksityiskohtia ja selkeyttää kuvaan, säätää värejä, yksityiskohtia ja kontrastia luomalla keinotekoista sädekehää. Liukusäätimen liikuttaminen säätää myös muutosten voimakkuutta, jolloin kuva näyttää luonnollisemmalta. Aurora HDR 2018 voi toimia itsenäisenä sovelluksena sekä Lightroomin ja Photoshopin lisäosana Mac- ja Pc-versioissa, lisäksi se toimii myös Macilla Adobe Elements ja Aperture-sovelluksissa.

Tässä esimerkkejä kuinka Aurora HDR 2018  luodaan näyttäviä kuvia.

Seuraavassa kuvissa on Suomen kesä. Kuvat R.Räsänen

Toissa talvena kuvattu luminen maisema. Kuvat R.Räsänen

Lomalla Tampereella. Kuvissa näkyy myös Tampereen teatteri. Kuvat: R.Räsänen

Alla esimerkkejä Aurora HDR 2018 -sovelluksella tehtyjä kuvia. Kuvat: Macphun

Kaikki kuvat ovat alkuperäisessä koossa.

Mitkä ovat Aurora HDR 2018: n järjestelmävaatimukset?

Aurora HDR 2018 Mac tekniset vaatimukset

 • Apple Mac -laitteet: MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro, Mac Pro ja Mac mini
 • Suoritin: Intel 64-bittinen Core 2 Duo tai parempi
 • Muistia: 4 Gt RAM tai enemmän
 • OS X: Sierra 10.12.6, El Capitan 10.11.5, Yosemite 10.10.5
 • Kiintolevy: 2 Gb vapaata tilaa, SSD antaa parhaan suorituskyvyn
 • Näyttö: 1280×768 tai parempi

Aurora HDR 2018 Windowsin tekniset vaatimukset

 • Windows-pohjainen laitteisto
 • Hiirellä tai vastaavalla syöttölaitteella varustettu tietokone
 • Direct X 10 -yhteensopivat näytönohjaimet tai parempi
 • Prosessori: Intel Core i3 tai uudempi
 • Muistia: 4 Gt RAM tai enemmän
 • OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
 • Kiintolevy: 2 Gb vapaata tilaa, SSD antaa parhaan suorituskyvyn
 • Näyttö: 1280×768 tai parempi

System Requirements for Mac OS and Windows

Sovellus tukee myös Retina-näyttöjä ja se voidaan laajentaa seuraaviin ohjelmiin, kuten Lightroom, PhotoShop ja PhotoShop Elements-ohjelmiston sekä Applen Aperture. Lisäksi Aurora HDR 2018 tukee JPG-, JPEG-, PNG-, TIFF- ja RAW-tiedostomuotoja.

Hinta ja saatavuus

 • Päivitä aiemmista versioista – 49 dollaria
 • Uudet asiakkaat – 89 dollaria
 • Päivitä edellisistä versioista – 59 dollaria
 • Uudet asiakkaat – 99 dollaria

Macphunin kuvien käyttöehdot

Kuvat ovat vain opetus tarkoituksia varten. Et voi vaatia näitä kuvia omiksi. Et saa jakaa, jakaa, tulostaa, myydä tai kirjoittaa näitä kuvia valokuvakilpailuihin. Nämä kuvat on rekisteröity alkuperäisen valokuvaajaen nimen alla, ja jos päätät rikkoa tätä käyttöoikeussopimusta, voit joutua syytteeseen.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *