Lisättyä todellisuutta Ikea Place-sovelluksella

Nyt kun iOS 11 on julkaistu on App Store pullollaan uusia ARKit-sovelluksia, myös Ikea on julkaisut oman Ikea Place-sovelluksen, joka on ladattavissa täysin ilmaiseksi App Storesta. Ikean Place-sovellus on suunniteltu iPhonelle sekä iPadille ja sen perustana toimii ARKit. Sovellus pitää sisällään tuhansia Ikea-tuotteita muun muassa sohva, sänky ja paljon muuta.

Ikean Place-sovelluksen avulla voit sijoittaa kameran avulla huonekaluja mihin haluat. Ikea Place-sovellus antaa tarkan kuvan huonekalujen koosta, suunnittelusta ja toimivuudesta. Lisäksi sovelluksen avulla näet myös tuotteiden hintatiedot.

Ikea Place-sovellus toimii siten, että sovellus pyytää sinua tarkistamaan(skannaamaan) huoneen lattian, jonka jälkeen se pyytää lisäämään valitsemasi tuotteen ja asettamaan sen paikalleen. Lisäksi voit sijoittaa tuotteen mihin tahansa huoneessa ja liikuttaa sitä missä vain vetämällä ja sitten vain pudotat tuotteen siihen kohtaan mihin haluaa. Pikaisen kokeilun tuloksena sovellus toimii ihan toimivalta jos huoneen skannaus on onnistunut. Kannattaa ladata ja kokeilla sovellusta jos käytät iOS 11:ta.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *