Applen toimitusjohtaja – Mac minillä on vielä tulevaisuus

Tässä aiemmin tuli kuluneeksi kolme vuotta siitä kun Apple on viimeksi päivittänyt lähes taskunkoista Mac mini -pöytätietokonetta. Apple ei ole kiinnittänyt huomioita Mac miniin, mutta monet käyttäjät ovat pohtineet pienen pöytäkoneen tulevaisuutta ja tuleeko enää uusia ja parempia malleja.

Yksi MacRumorsin-lukija päätti ottaa yhteyttä Applen toimitusjohtajaan Tim Cookin ja kysyä tämän pienen ihmeen kohtalosta. Hänelle kuitenkin vastattiin, että ajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta Mac mini tulee olemaan aina tärkeä osa yrityksen valikoimassa myös tulevaisuudessa. Siis on lähes varmaa, että Apple aikoo pitää Mac minin tuotevalikoimassaan, mutta aikataulusta ei kukaan vielä tiedä mitään.

Applen Mac mini on yhtiön edullisempia malleja, jotka kuuluvat kategoriaan jonka mukana ei tule näppäimistöä, hiirtä tai näyttöä. Nykyinen malli on kuitenkin jo vanhempaa teknologiaa, joka käyttää Haswell -prosessoreita ja intergroitua Intel HD 5000 / Intel Iris -näytönohjain grafiikkaa.

Todennäköisesti tänä vuonna tuskin näemme enää uutta Mac miniä, mutta ensi vuonna voi olla jo toisin. Mahdollisesti uusi päivitetty malli sisältäisi Kaby Lake Refress -sirun sekä siihen sopivat neljä ydintä sekä mahdollisesti neljäytimisen suorittimen.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *