iPhone X:stä tutut Aniemoijt jokaiseen iPhoneen

Jäikö tänä vuonna iPhone X:n hankinta väliin ja olisit halunnut kokea iPhonen X:n uusia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi animoituja emojia. Vaikka sinulla ei ole nyt iPhone X:ää niin voit tallentaa pikaviestit ja lähettää kenelle tahansa.

Haluatko emojit omaan iPhoneen vaikka et omistaisikaan Applen huippumallin puhelinta.  Nyt se on mahdollista ilman TrueDepth -antureita koska et tarvitse enää kuin oman iPhonen ja etukameran. 

App Storesta löytyy tähän sovellus nimeltään MRRMRR – Faceapp Face Filters (MirrorMirror), joka tarkoittaa vähän kuin peilaisi itseään peilistä eri hahmoilla. Sovellus on täysin ilmainen, joka tekee lähes samat kasvojentunnistukset kuten Snapchat tekee. Joten nyt sinun päähäsi voi tulla mun  muuassa omituisia korvia tai hauskoja aurinkolaseja ja kaikki sulautuu kasvojesi päälle.

Jos vaikka selaat maskien vieressä olevaa välilehtiä ja klikkaat vaikka emojia, muuttuu se mielenkiintoisemmaksi. Näet lähes täydellisen kopion Applen Animoiji-kuvia, esimerkiksi panda tai kissa ja paljon muuta, mutta ei apinaa.  MrrMrr-sovellusta voit käyttää iPhone X:n tavoin liittämällä emojit suoraan Viestit-sovellukseen.

MrrMrr -sovellus ei ole tietenkään täydellinen eikä se seuraa läheskään samoin kuin Applen oma versio. Sovellus käyttää puhelimen vakiokameraa, joten laatu voi olla hieman heikompaa eikä toimivuus ole täysin taattu. Koska iPhone X:n True Depth-teknologia tallentaa tarkemmin pienemmätkin kasvojen liikkeet täysin reaaliajassa, mutta sovellus on lähellä oikeaa ja aitoa, joten se tarjoaa kaikille niille jotka eivät omista tai käytä iPhone X:ää.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *